Title Image

Iz ponude ističemo

ICPE
Iz ponude ističemo

Iz naše ponude odlučili smo istaknuti određen broj programa. Radi se uglavnom o novim i inoviranim programima, od kojih neke tek najavljujemo (dakle još su u izradi).

Kroz naš raniji rad organizirali smo poslovne konferencije s vodećim svjetskim poslovnim liderima i stručnjacima za proaktivno vođenje (Leadership) i poslovno upravljanje. Tako smo u Hrvatskoj, BiH i Srbiji svojevremeno uspješno organizirali više od 50 poslovnih konferencija među kojima su neke od najuspješnijih i najposjećenijih konferencija u regiji: BSC Summit s Robertom Kaplanom, Adris Business Forum s Jackom Welchom, Adria Business Forum s Tomom Petersom, Start Up Croatia i sl.;

U našim novim edukacijskim programima, kao predavače, poslovne trenere, nositelje pojedinih radionica okupljamo vodeće regionalne stručnjake za pojedina područja poslovnog upravljanja i menadžmenta, koji su prethodno obavljali najodgovornije (rukovoditeljske i liderske) poslove u različitim djelatnostima.

Drugim riječima, naši suradnici s kojima zajedno gradimo i izvodima edukacijske programe su eksperti koji su godinama, desetljećima obavljali najodgovornije poslove i na vlastitoj koži osjetili sve finese područja poslovanja o kojima educiraju. Takav know-how, stečen na vlastitoj koži, vlastitom iskustvu, vlastitoj borbi za rezultate u poslovnim organizacijama se kroz radionice koje organiziramo prenosi polaznicima. Upravo po količini vlastitog iskustva koje uključujemo u edukacijske programe naše radionice pozitivno odskaču od većine sličnih programa koji su u ponudi.

U našoj novoj ponudi dominira in house poslovna edukacija krojena po mjeri klijenata, i poslovno savjetovanje za dizajn organizacije, za izradu sistematizacija radnih mjesta (što je naša specijalnost), za izradu procedura kojima se vrši optimizacija poslovnih procesa, za izradu AV edukacijskih uputa djelatnicima kako precizno obavljati određene poslove.