Psihološko testiranje

Odabir pravih ljudi na prava mjesta suština je kvalitetnog poslovnog upravljanja. Psihologijska struka dokazano je od velike pomoći menadžmentu u procesu odabira zaposlenika, kako bi se od postojećih kandidata za zapošljavanje odabrali oni najbolji za pojedina radna mjesta.
Ukoliko menadžment vrši zapošljavanje ključnog osoblja bez pomoći psihologa razina kvalitete odabira je uobičajeno znatno slabija, što se odražava u značajno većem broju selekcijskih pogrešaka, povećavaju fluktuacije, slabijim radnim učinkom ključnih ljudi, drugim riječima problemima i slabijim poslovnim rezultatima.

Do sada smo uspješno izvršili psihološke procjene više od 10 tisuća kandidata za zapošljavanje za stotine različitih radnih mjesta i zaista stekli ogromno iskustvo u ovim poslovima. Usluga obuhvaća slijedeće aktivnosti:

Psihološko testiranje
Psihologijsko testiranje i procjena kandidata za zapošljavanje

Cjelovita selekcija

Izrade i objava oglasa, prikupljanje i evidencija prijava

Psihometrijska obrada kandidata i intervju s psihologom

Izrada profila te konačna preporuka i savjeti

Komunikacije s kandidatima i pružanja povratnih informacija

Samo finalna selekcija

Obrada najužeg kruga kandidata koje klijent odabere

Psihometrijska obrada kandidata i intervju s psihologom

Izrada nalaza psihologa te konačna preporuka i savjeti

Psihološko testiranje

Malim i srednjim kompanijama često nije isplativo trajno zaposliti psihologa za poslove psihološke procjene kandidata za zapošljavanje, stručnjaka za poslove dizajna organizacije, za izradu sistematizacije radnih mjesta, menadžera ili stručnjaka za ljudske resurse koji su kompetentni u potpunosti upravljati radnim odnosima, kreirati sustav nagrađivanja i motiviranja, optimizirati poslovne procese, izraditi pisane procedure i optimizirati poslovne procese i sl.
Velikim kompanijama često je dobro došao svjež pogled sa strane stručnjaka s iskustvom iz većeg broja različitih poslovnih organizacija u rješavanju organizacijskih problema i problema u području ljudskih resursa.
U svim tim situacijama smatramo ispravnom menadžerskom odlukom da nam se javite i provjerite mogućnosti suradnje, takve suradnje u kojima ćemo se uključiti i zajedno s Vama raditi na rješavanju Vaših specifičnih problema, na Vašim razvojnim projektima uz puno poštovanje Vaših specifičnosti i posvećeni tome da svojim radom poboljšamo Vašu poslovnu uspješnost.

Psihološko testiranje