Menadžment Coaching i Executive Leadership Coaching

Menadžment Coaching i Executive Leadership Coaching

Rukovoditelji svih razina i članovi uprava, neovisno o iskustvu i obrazovanju, susreću se s problemima i situacijama o kojima imaju potrebu razgovarati s nekim tko je nepristran, iskusan i stručan. Najbolju podršku u tom smislu mogu dati oni koji su se i sami ranije nalazili pred sličnim izazovima i znaju kako ih riješiti.

Nepristran, objektivan pogled o pitanjima i problemima s kojima se rukovoditelji susreću dat u pravom trenutku može biti zlata vrijedan te pomoći odgovornom i mudrom vođenje neke organizacijske jedinice ili poduzeća.
Na početku procesa coachinga možemo kvalitetno izvršiti procjenu Vašeg menadžerskog potencijala kako bi osvijestili Vaš potencijal za napredak. Potom je potrebno dogovoriti ciljeve coachinga i osigurati da je proces coachinga posvećen onome što je najpotrebnije.

Menadžment Coaching i Executive Leadership Coaching

Kroz proces coachinga coach Vam pomaže da uspješnih upravljate vlastitom energijom i emocijama. također da prepoznajete trenutke i emocije koji vam ometaju u izvršenju zadataka. Tek kad se osigura dovoljna razina samosvijesti, možete početi paziti na članove tima, pružati im podršku i edukaciju s obzirom na izazove s kojima se suočavaju.

Ako ste novoimenovani rukovoditelj ili imate manje iskustva u rukovoditeljskom poslu coach će Vas podučiti obrascima rada koji imaju najbolju učinkovitost, vještinama učinkovitog organiziranja posla, upravljanja timom, održavanja kvalitetne radne atmosfere. Budući je komunikacija ključna vještina u radu rukovoditelja, vještini komuniciranja i uvjeravanja kao ključu za ostvarivanje pozitivnog utjecaja poklanjamo veliku pažnju.

Menadžment Coaching i Executive Leadership Coaching