Radni odnosi (izrada radno pravne dokumentacije i rješavanje radno pravnih problema)

Usluge iz područja radnih odnosa vršimo za mala i srednja poduzeća koja nemaju vlastite stručnjake za ovo područje. Dosadašnja podrška koju smo pružali takvim klijentima uključivala je sve od izrade Pravilnika o radu i ostalih povezanih pravilnika npr. Pravilnika o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti i imenovanju povjerljive osobe i sl., do izrade svih varijanti ugovora o radu, menadžerskih i ekspertnih ugovora, cjelovite radno pravne dokumentacije (npr. odluka o rasporedu radnog vremena, otkazi ugovora o radu, opomene, reguliranje godišnjih odmora, reguliranje evidencije rada i sl…). Prema potrebi, u slučaju većih problema u radnim odnosima u projekte uključujemo neke od najboljih hrvatskih odvjetnika za radno pravo.

Ova usluga obuhvaća savjetovanje i stručnu podršku vezano za sve aspekte radnih odnosa, a posebno:

• Izradu pravilnika o radu i popratne radno pravne dokumentacije
• Izradu menadžerskih ugovora, ekspertnih ugovora
• Izradu različitih varijanti ugovora o radu
• Izradu otkaza i raskida radnih odnosa
• Reguliranje evidencije rada
• Reguliranje godišnjih odmora
• Rješavanje problematičnih slučajeva s radnicima

Radni odnosi (izrada radno pravne dokumentacije i rješavanje radno pravnih problema)
Radni odnosi - izrada radno pravne dokumentacije i rješavanja radno pravnih problema
Radni odnosi (izrada radno pravne dokumentacije i rješavanje radno pravnih problema)

Malim i srednjim kompanijama često nije isplativo trajno zaposliti psihologa za poslove psihološke procjene kandidata za zapošljavanje, stručnjaka za poslove dizajna organizacije, za izradu sistematizacije radnih mjesta, menadžera ili stručnjaka za ljudske resurse koji su kompetentni u potpunosti upravljati radnim odnosima, kreirati sustav nagrađivanja i motiviranja, optimizirati poslovne procese, izraditi pisane procedure i optimizirati poslovne procese i sl.
Velikim kompanijama često je dobro došao svjež pogled sa strane stručnjaka s iskustvom iz većeg broja različitih poslovnih organizacija u rješavanju organizacijskih problema i problema u području ljudskih resursa.
U svim tim situacijama smatramo ispravnom menadžerskom odlukom da nam se javite i provjerite mogućnosti suradnje, takve suradnje u kojima ćemo se uključiti i zajedno s Vama raditi na rješavanju Vaših specifičnih problema, na Vašim razvojnim projektima uz puno poštovanje Vaših specifičnosti i posvećeni tome da svojim radom poboljšamo Vašu poslovnu uspješnost.