Title Image

Rukovoditeljske vještine za vođenje ureda, odjela, timova u području računovodstva, revizije i financija

Rukovoditeljske vještine za vođenje ureda, odjela, timova u području računovodstva, revizije i financija

Dana 22. studenog 2018. u suradnji s RRIF plus organizirali smo seminar Rukovoditeljske vještine za vođenje ureda, odjela, timova u području računovodstva, revizije i financija.

Ovaj dinamični i interaktivni seminar koji je obilovao nizom praktičnih savjeta i primjera iz stvarnih poslovnih situacija bio je namijenjen poboljšanju efikasnost vođenja i izvršavanja poslova, organiziranosti, upravljanje radnim procesima, komunikacijskih vještina i timskog rada.

Seminar je namijenjen rukovoditeljima u području računovodstva, revizije i financija, kao i vlasnicima računovodstvenih servisa, onima koji se pripremaju za uloge rukovoditelja i svim ostalima koji žele unaprijediti svoje rukovoditeljske vještine.

U programu su kombinirani elementi danas najuspješnijih škola suvremenog menadžmenta, psihologije i komunikacijskih znanosti, a izvode ga osobe s dugogodišnjim iskustvom u izvođenju poslovnih treninga.

Sadržaj seminara činilo je sedam glavnih rubrika:

Ključne kompetencije i fatalne pogreške u rukovođenju
Stilovi rukovođenja, prilagodba stila pojedinim tipovima zaposlenika
Efikasno upravljanje radnim procesima, kontrola izvršenja zadataka
Umijeće uvjeravanja
Prezentiranje zadataka, korektivno djelovanje, pružanje feedback-a
Otklanjanje disfunkcija u timskom radu i kako poboljšati rad tima, rješavanje problema
Uredske vježbe s fizioterapeutom za podizanje pozitivne energije rukovoditelja

Voditelji seminara bili su:

Marin Aničić, profesor psihologije. i magistar menadžmenta s višegodišnjim iskustvom poslovnog savjetnika i poslovnog trenera, profesor, voditelj kolegija Leadership – Umijeće vođenja na Prvoj visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays.

Tonči Šitić, viši fizioterapeut, instruktor postizometričke relaksacije, praktičar manualne terapije, trener na području relaksacije od stresa, autor «Medicinska gimnastika u 23 koraka».

Polaznici su seminar ocijenili prosječnom ocjenom 4,51.