Dana 22. studenog 2018. u suradnji s RRIF plus organizirali smo seminar Rukovoditeljske vještine za vođenje ureda, odjela, timova u području  računovodstva, revizije i financija. 

Ovaj dinamični i interaktivni seminar  koji je obilovao nizom praktičnih savjeta i primjera iz stvarnih poslovnih situacija bio je namijenjen poboljšanju efikasnost vođenja i izvršavanja poslova, organiziranosti, upravljanje radnim procesima, komunikacijskih vještina i timskog rada.

Seminar je namijenjen rukovoditeljima u području računovodstva, revizije i financija, kao i vlasnicima računovodstvenih servisa, onima koji se pripremaju za uloge rukovoditelja i svim ostalima koji žele unaprijediti svoje rukovoditeljske vještine.

U  programu su kombinirani elementi danas najuspješnijih škola suvremenog menadžmenta, psihologije i komunikacijskih znanosti, a izvode ga osobe s dugogodišnjim iskustvom u izvođenju poslovnih treninga.

Sadržaj seminara činilo je sedam glavnih rubrika:

  1. Ključne kompetencije i fatalne pogreške u rukovođenju
  2. Stilovi rukovođenja, prilagodba stila pojedinim tipovima zaposlenika
  3. Efikasno upravljanje radnim procesima, kontrola izvršenja zadataka
  4. Umijeće uvjeravanja
  5. Prezentiranje zadataka, korektivno djelovanje, pružanje feedback-a
  6. Otklanjanje disfunkcija u timskom radu i kako poboljšati rad tima, rješavanje problema
  7. Uredske vježbe s fizioterapeutom za podizanje pozitivne energije rukovoditelja

Voditelji seminara bili su:

Marin Aničić, profesor psihologije. i magistar menadžmenta s višegodišnjim iskustvom  poslovnog savjetnika i poslovnog trenera, profesor, voditelj kolegija Leadership – Umijeće vođenja na Prvoj visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays.

Tonči Šitić, viši fizioterapeut, instruktor postizometričke relaksacije, praktičar manualne terapije, trener na području relaksacije od stresa,  autor «Medicinska gimnastika u 23 koraka».

Polaznici su seminar ocijenili prosječnom ocjenom 4,51.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *